Teknisk säljare till PREMA i Stockholm

Är du en person som drivs av att bygga långsiktiga relationer och göra bra affärer? Har du dessutom ett
brinnande intresse för vattenburen värme och kyla och vill utvecklas i en kunskapsintensiv småskalig miljö där fokus och engagemang är viktiga hörnstenar? Då kan du vara rätt person att förstärka vårt kontor i Stockholm!

Om rollen

Som teknisk säljare i PREMAs säljteam är du ansvarig för att bistå VVS-konsulter och entreprenörer med
förslag på tekniska lösningar baserade på våra produkter, i första hand anläggningsanpassade prefab-shuntgrupper. I arbetet ingår teknisk dimensionering och dokumentation av lösningar i form av underlag till programspecifikationer och ritningar. Du ansvarar även för kalkylering och övriga underlag i samband med offert. Rätt kandidat ser positivt på att rollen över tid utvecklas till att även innefatta egna kundbesök, samt i anslutning till dessa ansvara för uppföljning, kundvård och rapportering. Kunderna du arbetar med är allt från välkända globala företag till mindre regionala och lokala företag i Sverige. Lösningarna du utvecklar är
baserade på vårt anläggningsanpassade system för prefab-shuntgrupper, Premablock©.

Din bakgrund

Vi söker dig som är högskoleutbildad ingenjör med erfarenhet från VVS-branschen och särskilt från system för vattenburen värme/kyla. I denna roll är det en fördel att tidigare ha arbetat med teknisk försäljning, men framförallt att ha arbetat tillsammans med såväl VVS-konsulter som entreprenörer. Utbildning inom
VVS-teknik och B-körkort är krav. Erfarenhet från cad-design är meriterande.

Du som person

Du är en engagerad person med utpräglad känsla för kundservice och kan hålla många bollar i luften
samtidigt. Dina kunder uppskattar din noggrannhet, din professionalitet och ditt pedagogiska sätt. Du har en god analysförmåga och trivs med att jobba självständigt och själv planera ditt arbete.
Driv, struktur, samt fokus på mål och resultat är också kännetecknande för dig.

Mer information

För mer information om rollen är du välkommen att kontakta Birgitta Elm, VD, på 031-724 43 85 alt. Thomas Winge, Regionansvarig Nord, på 08-704 28 82.

Ansökan

Skicka din ansökan till och rubricera mailet ’Teknisk säljare till PREMA’.
Ansök gärna så snart som möjligt, då vi arbetar med löpande urval.